Digital musik er fremtiden

recent product reviews

God lyd til byggearbejde

Jeg har for nylig købt nyt hus, hvilket jeg utrolig glad for. Jeg synes jeg fik det til en fornuftig pris, og jeg slog til før markedet for alvor begyndte at stige igen.

Desværre har det også vist sig at jeg måske var lidt for hurtig. Jeg skulle nok havde undersøgt visse ting lidt bedre, dog er jeg stadig tilfreds med handlen. Den er bare ikke helt lige så god, som jeg først troede.

En ting jeg skulle havde kigget nærmere på, var skorstenen. Den så egentlig fin ud, og jeg havde ingen planer om at der skulle laves noget på den. En af mine gode venner som er håndværker, havde desværre ikke helt den samme mening, da han kom forbi og kiggede på huset. Faktisk mente han den skulle fjernes helt, inden den selv væltede. Det overraskede mig meget, og jeg tvivlede en del på hvad han sagde. Faktisk så tvivlede jeg så meget at jeg bare slog det hen, og lod som ingenting. Jeg havde bestemt ingen planer om, at der skulle foretages en nedrivning af den skorsten.

Som sagt så er han en af mine gode venner, så der gik ikke lang tid før han kom forbi igen. Det første han sagde var at han var overraskede over at skorstenen stadig kunne stå. Nå tænkter jeg, måske jeg skulle få en til at se på den alligevel, bare for en sikkerheds skyld.

Der gik ikke lang tid før at jeg havde fået sagkyndig, til at komme ud og kigge på den. Den sagkyndige gav desværre min ven ret, og fortalte mig at det var godt at jeg havde ringet, fordi det var ikke sikkert at den kunne holde til en storm mere. Det efterlod mig jo ikke med mange valg, så jeg fik hurtigt fundet et nedrivningsfirma, som kunne komme og kigge på den. Jeg havde personligt ingen anelseer om hvad jeg kunne forvente af pris og hvor meget det ville betyde for min dagligdag i huset. Ville det hele kommet til at flyde som en byggeplads?

Heldigvis viste det sig at min frygt for både pris og byggerod var helt malplaceret. Nedrivningsfirmaet var meget professionelt, og sørgede for at det generede mindst muligt i hjemmet, samt gav mig hvad jeg vil betegne som en meget fair pris, for opgaven.

da de først var kommet i gang og til at de var helt færdige, inklusiv at køre alle materialer på genbrugspladsen var der ikke gået mere end 3 dage, faktisk under 3 dage, hvis jeg skal være helt præcis. Det er i mine øjne et veludført stykke arbejde, og jeg tror ikke at det kan gøres hverken billigere eller hurtigere. Samtidig kunne man faktisk slet ikke se at for bare en dag siden, havde der stået et hold på 3 håndværkere og revet min skorsten ned, samt lukket pejsen af.

Et par uger efter fik jeg gæster, noget familie der ikke havde set mit nye hus, de lagde aldrig mærke til at der havde været en skorsten for bare 3 uger siden. Det siger noget om kvaliteten af arbejdet.

Pointen i denne historie, hvis der er en, må være: Lyt til de professionelle, samt lad være med at blive alt for entusiatisk omkring hvad du synes er et utrolig godt tilbud på dit nye hus. Tag dig den tid det kræver at få undersøgt husets stand ordentligt, før du skriver under.

 

Full Review
Fremtidens musik er streaming og vinyl!

Fremtidens musik er streaming og vinyl!

 Som vi fik røbet i sidste uges artikel, så er den gode gamle vinylplade langt fra død. Gennem de sidste mange år, har produktionen af traditionelle plader faktisk være stigende, og der sælges ligeledes pladespillere som næsten aldrig før.
Full Review
Hvordan MP3 tog pusten fra vinylpladerne

Hvordan MP3 tog pusten fra vinylpladerne

lyden er god
Der var en gang, sådan starter mange eventyr, og det må man også sige at eventyret om MP3 filer startede. Før MP3 filerne var der jo den kendte cd, og så fandtes der også vinylplader, som mere eller mindre helt tabte pusten da der kom MP3 filer.

Kigger du helt nøgternt på det, er det meget let at forstå, for du har mulighed for at tage en MP3 fil med alle vegne rundt, den fylder ikke noget, og du skal ikke have en pladespiller, hvor du skal afspille vinylpladerne på.

For et samfund i evig forandring, hvor der hele tiden er fart over feltet, er det let forståeligt, at der skete et stort skred, da den verdenskendte MP3 fil indtog landet. Pludseligt kunne du fra pc til pc have musik til at ligge, du har mulighed for at konvertere det, og så havde du et hav af forskellige MP3 afspillere, der var til at tage med alle vegne.

Husk nu hyggen

Der er ikke altid tid til hygge i det danske samfund, og det er alligevel en vigtig ting, for her kan du trække pulsen helt ned, og få ladet op igen. For nogle er der ikke noget bedre end at høre musik, og her kommer netop vinylpladerne til sin ret.

lydbølgerNår du kan sætte en vinylplade på afspilleren, læne dig tilbage, tænde op i biopejsene og nyde den levende ild akkompagneret af musikken fra højtalerne, giver det noget fantastisk. Det er en helt speciel stemning, der opstår på den måde, og i nutidens samfund, er det vigtigere end tidligere, at gøre disse ting – kort sagt, give sig tid til at hygge.

Husk nu hyggen kunne være et godt slogan for det. Det er ikke nødvendigvis vinylplader for alle, der kan også være mange andre ting, som kan være med til at gøre det alene. En af de ting er levende ild, som også virker afslappende for mange. Her kommer biopejsene ind som en rigtig god mulighed, der gør, at du ubesværet kan få levende ild i de ønskede rum i huset.

Fra MP3 til streamingtjenester

Med fremtiden lige om hjørnet, er musikken ved at bevæge sig i næste retning – og her er det streamingtjenesterne, der bliver de store vindere, som det ser ud lige nu. Vil du gerne stadigvæk have muligheden for at hygge med en vinylplade, er det også stadig muligt.

Der er nemlig gået kult i at have vinylplader og en god afspiller – så det kan du også opleve. Find ud af hvad der er vigtigt for dig, husk at hygge dig, og nyd det når du har muligheden for det.

Full Review
Mauris lobortis purus dolor

Mauris lobortis purus dolor

violen_chairMauris lobortis purus dolor, sed molestie erat placerat non. In at rutrum sapien. Aliquam sagittis rhoncus ipsum, sed ornare dui malesuada sed. Maecenas ut consequat neque. Aliquam erat volutpat. Cras et eros dictum libero feugiat vestibulum. Mauris vitae sapien vel tortor tempor sagittis id a nisl. Pellentesque eu lacus vel justo scelerisque eleifend. Ut id tortor eget sem posuere luctus. Fusce eleifend turpis id scelerisque consequat. Aliquam vitae ultrices ligula. Sed condimentum at nisl non mollis. Nulla pellentesque semper lacus. Etiam porta purus mollis lorem blandit, a iaculis erat euismod. Curabitur in dignissim est. Pellentesque a tempus nibh, eget semper orci.

Vestibulum a pretium risus, eu pretium mauris. In hac habitasse platea dictumst. Morbi blandit elit sit amet imperdiet dignissim. Vivamus sit amet augue vel ligula blandit posuere a eget nisl. Duis ut congue mauris. Suspendisse malesuada a sem id mollis. Donec sit amet convallis eros, nec blandit mi. Quisque pretium ultrices sagittis. Aliquam ante nibh, aliquam vel scelerisque quis, ullamcorper vitae enim. Curabitur diam est, consequat vitae iaculis rhoncus, vestibulum quis massa. Aenean nec vehicula justo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam molestie sit amet justo at iaculis.

Sed consequat vestibulum odio sit amet adipiscing. Fusce facilisis dignissim libero quis auctor. Donec feugiat orci velit, at varius eros euismod non. Sed iaculis nisl in augue ultrices, tempus sollicitudin sapien consectetur. Sed ut pretium nulla, ut adipiscing metus. Proin tristique convallis magna. Proin enim tellus, vestibulum eu tincidunt id, consectetur in sem.

Full Review
Phasellus vel blandit nisl nec dapibus quam

Phasellus vel blandit nisl nec dapibus quam

cut_cardPhasellus vel blandit nisl, nec dapibus quam. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Proin quis mauris et mi sagittis pellentesque. Phasellus in vulputate lectus. Nam sit amet orci lorem. Ut sed erat viverra, pretium leo sed, ultrices dui. Nam consequat aliquam condimentum. Vivamus ac interdum turpis. Nulla venenatis, augue non dictum pulvinar, orci dui egestas orci, nec venenatis dui sapien id sapien. Aliquam tempor velit vitae metus placerat, a gravida sapien varius. Maecenas lacinia nibh faucibus, volutpat erat in, congue elit. Donec porta eget eros sit amet sodales. Phasellus semper volutpat nisi nec volutpat. Aliquam vehicula quis urna id varius. Aliquam diam lorem, semper at varius a, tempus vel magna.

Mauris lobortis purus dolor, sed molestie erat placerat non. In at rutrum sapien. Aliquam sagittis rhoncus ipsum, sed ornare dui malesuada sed. Maecenas ut consequat neque. Aliquam erat volutpat. Cras et eros dictum libero feugiat vestibulum. Mauris vitae sapien vel tortor tempor sagittis id a nisl. Pellentesque eu lacus vel justo scelerisque eleifend. Ut id tortor eget sem posuere luctus. Fusce eleifend turpis id scelerisque consequat. Aliquam vitae ultrices ligula. Sed condimentum at nisl non mollis. Nulla pellentesque semper lacus. Etiam porta purus mollis lorem blandit, a iaculis erat euismod. Curabitur in dignissim est. Pellentesque a tempus nibh, eget semper orci.

Vestibulum a pretium risus, eu pretium mauris. In hac habitasse platea dictumst. Morbi blandit elit sit amet imperdiet dignissim. Vivamus sit amet augue vel ligula blandit posuere a eget nisl. Duis ut congue mauris. Suspendisse malesuada a sem id mollis. Donec sit amet convallis eros, nec blandit mi. Quisque pretium ultrices sagittis. Aliquam ante nibh, aliquam vel scelerisque quis, ullamcorper vitae enim. Curabitur diam est, consequat vitae iaculis rhoncus, vestibulum quis massa. Aenean nec vehicula justo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam molestie sit amet justo at iaculis.

Full Review
Donec a sagittis leo eget pulvinar tortor

Donec a sagittis leo eget pulvinar tortor

outdoor_grassDonec a sagittis leo, eget pulvinar tortor. Sed libero lorem, rutrum eget sem in, iaculis ornare nibh. Proin viverra a quam at congue. Donec quis tellus convallis, mollis urna et, adipiscing felis. Duis ullamcorper facilisis nibh sed porta. Suspendisse ac erat dictum, interdum felis a, sodales est. Nulla facilisi. Proin vulputate urna ac justo tincidunt congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Pellentesque aliquet lorem vitae lobortis sodales.

Fusce tortor magna, aliquam non consequat ut, facilisis a mi. Phasellus vel blandit nisl, nec dapibus quam. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Proin quis mauris et mi sagittis pellentesque. Phasellus in vulputate lectus. Nam sit amet orci lorem. Ut sed erat viverra, pretium leo sed, ultrices dui. Nam consequat aliquam condimentum. Vivamus ac interdum turpis. Nulla venenatis, augue non dictum pulvinar, orci dui egestas orci, nec venenatis dui sapien id sapien. Aliquam tempor velit vitae metus placerat, a gravida sapien varius. Maecenas lacinia nibh faucibus, volutpat erat in, congue elit. Donec porta eget eros sit amet sodales. Phasellus semper volutpat nisi nec volutpat. Aliquam vehicula quis urna id varius. Aliquam diam lorem, semper at varius a, tempus vel magna.

Mauris lobortis purus dolor, sed molestie erat placerat non. In at rutrum sapien. Aliquam sagittis rhoncus ipsum, sed ornare dui malesuada sed. Maecenas ut consequat neque. Aliquam erat volutpat. Cras et eros dictum libero feugiat vestibulum. Mauris vitae sapien vel tortor tempor sagittis id a nisl. Pellentesque eu lacus vel justo scelerisque eleifend. Ut id tortor eget sem posuere luctus. Fusce eleifend turpis id scelerisque consequat. Aliquam vitae ultrices ligula. Sed condimentum at nisl non mollis. Nulla pellentesque semper lacus. Etiam porta purus mollis lorem blandit, a iaculis erat euismod. Curabitur in dignissim est. Pellentesque a tempus nibh, eget semper orci.

Full Review
Sed orci lorem, posuere id volutpat vel

Sed orci lorem, posuere id volutpat vel

red_nailSed orci lorem, posuere id volutpat vel, pellentesque ac velit. Integer vel dui dictum, imperdiet purus at, dictum augue. Etiam ullamcorper convallis purus, interdum scelerisque sapien. Quisque tristique eget justo eget convallis. Morbi egestas enim sollicitudin purus feugiat bibendum. Aliquam mauris leo, sodales a tincidunt vitae, tincidunt in lacus. Maecenas placerat venenatis neque. Praesent tortor lacus, euismod eu pharetra et, sodales at sem. Aenean elementum purus ut nibh auctor semper.

Donec a sagittis leo, eget pulvinar tortor. Sed libero lorem, rutrum eget sem in, iaculis ornare nibh. Proin viverra a quam at congue. Donec quis tellus convallis, mollis urna et, adipiscing felis. Duis ullamcorper facilisis nibh sed porta. Suspendisse ac erat dictum, interdum felis a, sodales est. Nulla facilisi. Proin vulputate urna ac justo tincidunt congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Pellentesque aliquet lorem vitae lobortis sodales.

Fusce tortor magna, aliquam non consequat ut, facilisis a mi. Phasellus vel blandit nisl, nec dapibus quam. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Proin quis mauris et mi sagittis pellentesque. Phasellus in vulputate lectus. Nam sit amet orci lorem. Ut sed erat viverra, pretium leo sed, ultrices dui. Nam consequat aliquam condimentum. Vivamus ac interdum turpis. Nulla venenatis, augue non dictum pulvinar, orci dui egestas orci, nec venenatis dui sapien id sapien.

Full Review