Digital musik er fremtiden

recent product reviews

Vær kreativ, brug wallstickers

Vær kreativ, brug wallstickers

Hvis du føler at dit hjem ser lidt kedeligt ud, er der mange muligheder for, hvordan du kan pifte det hele lidt op derhjemme. Hvis du er lidt kreativ, eller blot kan tænke kreativt, vil der være mange forskellige måder, hvorpå du kan indrette dit hjem. Hvis du gerne vil have, at der skal ske lidt på væggene, kan du med fordel hænge et billede op. Mange af dem, kan dog koste en mindre formue, hvis du gerne vil have et pænt billede. Derudover vil det også få dine vægge til at se “tunge” ud. Det betyder med andre ord, at du ikke kan hænge særlig mange billeder op, før rummet kommer til at se mindre ud. Derudover skal du også tørre billeder af, da de bliver støvet med tiden. Det kan være en besværlig og dyr process at have billeder hængende, hvorfor der heldigvis findes en række alternativer. Mange vælger at bruge plakater, og hænge dem op. Det kan hurtigt blive kedeligt og se underligt ud. Det vil ligeledes også efterlade mærker på væggen, alt efter hvilken form for klister du har brugt, for at få hængt dine plakater op. Derfor er der naturligvis lavet et helt andet og utraditionelt alternativ, som du vil høre mere om nu.

Alternativet over dem alle

Det alternativ som er bedre end alle de andre, er naturligvis en wallsticker. Disse kan bruges på alle overflader, og tager et par minutter at klistre fast på væggen. Når det er gjort, kræves der ingen vedligeholdelse. Der findes et hav af motiver, farver, typer og størrelser af forskellige wallstickers. Man kan bruge den velkendte kliche “det er kun fantasien der sætter grænser”. Det er det nemlig når det kommer til wallstickers. De er super nemme at sætte op, og du kan dekorere dit hjem ligesom du vil. Hvis du har en specifik interesse, det kan være sport, TV, musik, eller noget helt andet, vil du kunne finde det som en wallsticker. Der er efterhånden mange, som har valgt at hænge en wallsticker med verdenskortet op, så de kan se hvor de har været på ferie, mindes steder de har besøgt. Det er en super smart måde, at notere dette på. Derudover har mange et citat hængende som wallstickers, som skal minde dem om noget, eller måske bare fordi man synes det er et godt citat. Der findes som sagt mange muligheder, og det er kun dig selv der styrer, hvordan dit hjem skal se ud.

Full Review
God lyd til byggearbejde

God lyd til byggearbejde

Jeg har for nylig købt nyt hus, hvilket jeg utrolig glad for. Jeg synes jeg fik det til en fornuftig pris, og jeg slog til før markedet for alvor begyndte at stige igen.

Full Review
Fremtidens musik er streaming og vinyl!

Fremtidens musik er streaming og vinyl!

 Som vi fik røbet i sidste uges artikel, så er den gode gamle vinylplade langt fra død. Gennem de sidste mange år, har produktionen af traditionelle plader faktisk være stigende, og der sælges ligeledes pladespillere som næsten aldrig før.
Full Review
Hvordan MP3 tog pusten fra vinylpladerne

Hvordan MP3 tog pusten fra vinylpladerne

Der var en gang, sådan starter mange eventyr, og det må man også sige at eventyret om MP3 filer startede. Før MP3 filerne var der jo den kendte cd, og så fandtes der også vinylplader, som mere eller mindre helt tabte pusten da der kom MP3 filer.

Full Review